Thursday, June 11, 2009

Makan Besar

hahaha...ada yang tgu entri baru ker..
sorrylah terlambat lak post arini sbb sbnrnya tgu transfer gambo..
nak masukkan gambo2 byk sket kali ni..hahah

semalam ptg pas hbs keje..
bos blanja mkn..hehhe
blanja mkn sempena keberangkatan beberapa staff ke site lain..
ada 3 org yang akan berangkat..hehhe

jadi yang kami ni pun dapat lah mkn free semalam...
kitaorg mkn kat jj au2..
kitorg mkn kat sakura kristal..

sedap gak mknan kat sana..
mcm2 mknan ada..semua skali mkn western..
bos siap ckp lagi kalau nak mkn2 nasi2 goreng kedai mamak ada...
jadi kitaorg pun apa lagi...
order jerlah apa nmpk sedap di mata..hahhaha

jadi korang tgklah pic kat bwh2 ni yer..


hah ni gambar aku ngah praktis jadi ibu..hahha..
en tayob kat sblh tu perut ngalahkan perut aku..hahaha...opss jgn mrh syg..

budak ni lah yg aku citer rilek jer tgk wayang..
pst: eiii gemuknya aku...


hah ni lak geng aku kat opis...kami bertiga jerlah jelitawan lam opis...
yang lain semua laki..hahaha
sebelah kiri nurul..mama alesya..budak yang aku pegang td..
sebelah dia lak yott senget..hahha



hah org yang diraikan tu yg pakai baju biru berspek mata..
helmy..hahah dia single lagi tu..sapa berkenan leh amik borang ek..




ni xtaulah posing apa..dr kiri emil, yus ngan en.tayob yg senyum kambing..hahha


hah ni lak separuh dr yg dtg semalam..
hah yg pandang kamera garu dagu tu...saiful..
dia pun org yg diraikan sbb akan berangkat ke sandakan..
sbnrnya nak fokus pada air tu..haha..
gila besar air tu..x larat nak hbskan..









inilah semua yg dtg makan semalam..
tp mmg meiahlah semalam..
dengan gelak ketawa dan makanan yang lazat2...yummy..
thanks boss sbb blanja mkn..
nnt leh blanja lagi ek..hehhe

pas mkn2 tu ada lah ucapan sket dr bos...
sbnrnya tujuan mkn2 ni gak pasal projek kami yg makin memberangsangkan dan juga keberangkatan staff ke site lain..

4 BerCeLoTeH:

j0jet said...

tahniah !

dekkai said...

madu liz!

emil tuh ada jugak? TT___TT mencik dia!suka cari gaduh mo madu na :(

RoSe said...

jojet..

thanks babe..hehheh

madu na..

mstilah dia ada..ntah2 dia berkenan ngan madu na x ..hahahhaha..lariksss

dekkai said...

hep madu lizzzzzzzzzz!

tamo lari lah!

nnt along babap dia :P