Tuesday, June 9, 2009

Alhamdullillah...

alhamdullillah...
syukur kepada hadrat Allah..
kerana telah mengurniakan ....
harta paling berharga dalam hidup aku dan entayob..

setelah 6 bulan lbh kami berkahwin..
penantian demi penantian berlalu..
akhirnya penantian telah berakhir..

cam yang korang tgk post sebelum ni...
mesti korang dah dapat agakkan..
hehhe..yeeee aku dah PREGNANT..

hahah...patutlah en.tayob xsihat sejak dua menjak ni..
upanya pembawakan budak kot...hahaha
ptg ahad tu aku dah test..mmg positif...
tp cam x konfiden lagi..
maklumlah x tau lagikan camne..
pastu pagi isnin pun aku wat cek lagi...
skali ada 2 line gak..

hati dah hepi dah ni..
masa bgthu en.tayob...
dia leh gelak senyum2 kambing...
sbb caya cam xcaya jer..
pastu dua2 gelak..hahah

ptg semalam aku g klinik nak sahkan lagi perihal tu..
skali doktor ckp TAHNIAH awak dah MENGANDUNG...
doktor bgthu aku baru 5 weeks pregnant...
mcm2 nasihat doktor tu kasi pada aku...
dia ada kasi vitamin ngan asid folik..
pasni kene slalu mkn ubtlah gayanya..hehe
tp xper demi baby lam perut ni...
aku akan mkn semua ubt2..hahahah

patutlah aku asyik letih, mengantuk, selera mkn bertambah2...
upanya ada makna semua itu..hehhee
family aku ngan family mertua aku pun excited jer bila aku bgthu..
yerlah masing2 nak terima cucu sulong..
tuk family mertua aku lak...e tayob kan anak tunggal
lagi dorang excited..heheh...
apa2 pun ALHAMDULLILLAH....


7 BerCeLoTeH:

DYLA said...

alhamdulilah & tahniah.

selamat dtg ke alam ibu2 . jaga diri bebaik tau :)

isya said...

tahniah kak, semoga semuanya dipermudahkan..

RoSe said...

dyla..

tima kasih byk..insyaallah..mmg kene jaga diri lagi ni sbb awal lagi kan..hehhe..doakanlah semuanya selamat..

isya..

thanks a lot..hehe

pizet77 said...

tahniah...

Ika Razak said...

Kak ros.. oo tak bgtau pun.. hehehehe Tahniah..

AmiYs said...

congrats.. ^_^

welcome to da mommy club.. hehe...

dekkai said...

madu liz! tahniah :P

minum soya byk2 tau..tamolah nnt gelap cam bapak dia TT___TT hahaha..