Wednesday, February 3, 2010

Terima Kasih Sayang...

Semalam adalah hari jadi ku yang paling bermakna dan akan ku ingat sampai bila2...

semalam adalah besdayku yang ke-27..
selama aku berusia 27 ni aku blom pernah rasa gembira sangat2 seperti semalam
mmg xdapat gambarkan betapa aku gembira..huhu

entri ini sebenarnya khas buat my hubby en tayob...

b..semalam ayang rasa gembira sangat..
xpenah ayang rasa gembira sangat2 seperti semalam..
dalam2 diam2 b buat semua ni tuk ayang..
ayang rasa terharu sangat..
tima kasih sayang..
semoga rasa dan cinta ini akan kekal begini selama-lamanya...

hah mesti korang nak tau kan apa yang buat aku gembira sangat2 semalam..
sebenarnya aku dapat 3 bende surprise semalam..
tu yang buat aku gembira sangat..
semuanya dari mu hubby en tayob..sapa lagi kan kalau bukan laki sendiri...

sepanjang bercinta dan dah setahun berkahwin ngan en tayob..
dia xpenah skalipun hadiahkan aku bunga..hikhik
semalam adalah kali pertama dia hadiahkan bunga kepadaku...
ok meh aku nak citer kronologi besday aku semalam...
hahaha siap ada kronologi lagi...

12.00 tgh malam..

aku dah mengantuk sangat2..dan badan rasa letih sbb siapkan beberapa mknan tuk besday aku..
owhhh sebenarnya aku ada buat makan2 kat umah semalam..
ajak kawan2 opis jerlah..hehhe
jadi aku pun masuk tdo dalam kul 11.30 malam..

tapi tepat kul 12.00 malam aku dikejutkan dengan ciuman di pipi ku..
terkejut gak aku..heheh..yerlah dah tdo kan...
upanya en tayob wish my besday..thanks sayang..
pastu adalah msg dua atau tiga yang masuk wish my besday..

9.00 pagi..
aku sampai opis cam biasa..
buat keje seperti biasa..
balas komen2 yang wish besday aku lam fb..
tima kasih semua yang wish dan doakan aku..

5.00 ptg...
fatanah call aku cakap nak jumpa...
fatanah ni kira cam mmbr opis gak..
ckp nak jumpa nak bincang pasal hal kerja..
aku dah cuak dah..kenapa lak dia nak jumpa aku ni..hahhaha
aku pun menanti dia ngan penuh debar..

5.45 ptg...
fatanah sampai dan yang membuatkan aku terkejut..
dia bawakan aku bunga rose dan juga adiah...
rupanya adiah tu telah dihantar oleh en tayob kepadaku melalui fatanah..
ni first surprise yang ku terima..

berulang kali aku tanya ngan fatanah..
dia mengiakan bahawa en tayob yang adiahkan kepadaku..
mana aku x terkejut sebabnya dia xpenah buat surprise begini..
masa tu mmg dah terharu sangat2..huhu
dah rasa sebak juga tapi cover dengan senyuman..hahahhaha


hah ni lah adiahnya..


ni kad yang tertulis...
To my Rose with love....

8.30 malam

makan2 di rumah ku..
pasal makan2 ni nnt aku citer di lain entri..hehe

11.00 malam

semua kawan2 opis aku dah blk..
jadi tgllah bedua kembali dengan en tayob..
kemas2 apa yang patut...
sbb esknya nak keje..hhuhu..

1.00 pagi..
aku dah keletihan..
mata pun dah mengantuk
tp en tayob masih segar dan dia pun main game..
aku pun masuk bilik nak tdo...

masa aku tarik comforter nak tdo..
aku pasan ada bende kecik terpelanting atas katil..
aku ingatkan getah rambut aku..
skali pegang cam bende keras dan bulat..
aku pun g ke depan..sekali aku tgk..subang
ni lah surprise aku kedua..
owhhh...aku terkejut sangat2 masa tu..

rupa2nya en tayob nyorokkan adiah aku lagi di katil..
aku cam blur2 pun ada..hahahha
tapi mmg rasa excited sangat...hehehe
aku pun peluk en tayob ucapkan tima kasih...

terus hilang mata ngantuk aku..
aku pun masuk bilik..
tgk2 kot2 ada lagi adiah..hahahha
ngadakan konon dapat byk adiah..hahahha

sekali aku bukak lampu bilik..tgk atas bantal ada satu lagi beg kecil..
aku ingatkan tu bekas subang td..
aku pun capai bekas tu..
skali bekas tu berat...

aku dah xtau nak pk apa masa tu..
aku bukak2 upanya seutas rantai..
jadi inilah surprise aku ketiga..

aku dah terharu sangat2 masa tu..
dalam satu hari...aku dapat 3 adiah sekali gus...
aku pun g jumpa en tayob..
aku peluk2 dia...cium2 pipi dia..(ops tuk 18sx saja..hahha)
aku xdapat nak gambarkan betapa aku rasa terharu + gembira sangat2...

inilah rantai dan subang surprise buatku..


tima kasih sayang...hari lahir yang ke-27 ini paling bermakna buat ayang..
ayang sayang b sangat2..
muahhhhhhh....


2 BerCeLoTeH:

Elyn said...

happy besday rose. perghhh seronok dpt hadiah surprise cenggini kan???

RoSe said...

kak Elyn..

tima kasih kak...mmg best sangat2..nak2 lak bukan slalu dapat camne kan..mmg sampai termimpi2lah..hehhehe