Monday, February 22, 2010

Makan @ Chicken Rice Shop

Salam semua...

ermm..camne cuti2 weekend semua..
aku xder yang menarik sangat pun..

sabtu pagi tu...kitaorg dok2 umah jer..
kemas2 umah mana yang patut..
ptg baru kuar g carrefour wangsa maju..

nak beli bahan2 basah tuk umah..
stok lam peti dah kehabisan..
lagi pun family aku nak dtg..
sbb nak kene g kenduri umah tok sedara kat melati ahad tu..
jadi family aku dok umah aku dululah sabtu tu..

ptg sabtu tu baru kitaorg kuar lam kul 2 lbh..
first tujuan yg kitaorg g..
chicken rice shop...

en tayob teringin sgt nak mkn..
lagipun tgahri tu mmg aku x masak..hahha


kitaorg mkn set twin delight...
gambar kat atas tu crdt to hot-screensaver.com
sbbnya aku xsempat nak amik gambo mknan...haha
sbbnya masing2 dah kelaparan...hikhik

pas dah mkn2..baru g jalan2 beli barang apa yang patut...
lam kul 4 lbh kitaorg blk..

dah blk tu..dok rehat2 tgk tv..
mlm baru aku masak...hehhe..
jadi tu lah yang kitaorg wat masa ari sabtu..


1 BerCeLoTeH:

Uda said...

nyum.. nyum.. sedapnya.. nak2 tgk time tengahari cam ni..