Sunday, February 28, 2010

Keluarga Mifzal Arsyad Giveaway.. ~ Sticky Mode~ ENTRI BARU DIBAWAH

salam semua..

ngah dok belek2 blog sendiri..
skali ternampak ada yang menegur sapa dalam shoutmix den tu hah..hehe
skali bukak lah link blog akak tu kan..

skali baca2 blog keluarga mifzal arsyad ada lak giveaway..
jadi saja lah nak mengisi masa lapang yang ada ni kan..
jadi teringin lak nak join..

ni give away kedua yang aku cuba..hehhe
ok jom tgk syarat2 penyertaan..hikhik
kot2 ada yang nak cuba kan...

giveaway ni mama mifzal buat adalah bersempena dengan blog keluarga mifzal arsyad dah ada domain baru..
TAHNIAH buat mama mifzal sbb dah ada domain baru..

jadi xsalahkan kalau saya nak mencuba giveaway ini..hehhe

1). Terbuka kepada kawan-kawan blogger sahaja
- ohh saya pun blogger

2). Wajib menjadi follower & senaraikan blog Keluarga Mifzal Arsyad di dalam bloglist memasing
- ok dah jadi fllower dan dah add lam my lovely blogger..

3). Buat satu entry di blog memasing mengenai giveaway ini.
- ok ni entrinya...

4). Pamerkan banner Blog Keluarga Mifzal Arsyad di dalam entri tersebut.
- di bawah ini banner blog


5). link back Blog Keluarga Mifzal Arsyad
- ok dah link

6). Tinggalkan link penyertaan kawan2 di entri ini..link yang ditinggalkan di entri lain tidak diambil kira.
- ok dah tinggalkan link...

7). Hadiah ditentukan berdasarkan kepada cabutan bertuah yang akan dilakukan oleh Mifzal Arsyad & Abah Mifzal
- doa2lah mifzal dan abah mifzal cabut untuk auntie ek..hehhe


Hadiah-hadiahnya ialah :


Hadiah Cabutan Bertuah Pertama - 1 set Cadar Fantasy Saiz Queen
Hadiah Cabutan Bertuah Kedua - 1 set Cadar Fantasy Saiz Single


Tempoh Giveaway ini adalah :
15 - 28 Februari 2010



2 BerCeLoTeH:

Ibu Mifzal Arsyad said...

salam..tq sudi join..sy dah review n semua cukup syarat..gud luck ya..

RoSe said...

ibu mifzal arsyad..

wsalam..insyaallah kalau ada rezeki..