Thursday, July 30, 2009

Game...

cak..
hehhe..skang ni lepas tghari baru nak update blog..
sbnrnya bukan apa...
en tayob lah ni perkenalkan game lam facebook tu..

terus gian asyik nak main game jer...
sampai terlupa nak update blog..
hehe..jgn marah ek..
update tetap update..
cuma lambat sket..

best gak main game lam facebook tu..
game pasal farm...
dia ada byk lam tu..
tp paling best game farm town..

pada sesiapa yg ada facebook tu nnt leh lah jenguk2 game tu..
skang ni game tu ngah panas di pasaran..hahahah

xdapat berkebun kat umh..
berkebun dalam internet pun jadilah..hahahha


4 BerCeLoTeH:

FIESYAH said...

x kisah lah asal kuar berpeluh...he..he...

RoSe said...

fiesyah..

hahhaha..nak peluh apanya...tgn yang lenguh..tp best lah..heheh

pizet77 said...

addlah pizet lam facebook pizet77@yahoo.com leh kite berkebun sama2 pizet pun join gak barnbuddy, farm town n farmville dlm tu...hehe

RoSe said...

pizet77..

ok nnt kiter add...