Monday, August 3, 2009

Pose Ganti...

salam kawan2...

heheh..dah 2 hari aku rasa aku x jenguk blog...
aku ada jalan2 blog kawan2..
tp aku xder idea nak update blog..

ermm..arini aku berpuasa ganti..
adess...ni lah dah nak dekat2 pose baru nak ganti..
ni hari kedua aku mengganti pose..

jadi mlm ni aku xtau nak masak apa tuk berbuka..
aku ingat minggu ni aku nak berpose sampai khamis..
insyaallah kalau xder apa2...

aku ada 6 hari lagi nak ganti pose..
insyaallah sempat...
kalau xsempat pun aku akan usaha menyempatkan diri..huhu

korang semua dah ganti pose ker??hehhe
ker semua dah hbs ganti...tgl au jer yg lom lagi..huhu

1 BerCeLoTeH:

pizet77 said...

byk tu rose lg 6 hari...nasib pz dah tinggal 2 hari tupun puas ambik ckit2 minggu ni sehari minggu depan sehari...azam nak hbskan minggu ni tp mcm x smpt minggu depan kot berjaya hbs...lalala