Friday, August 7, 2009

JumaaT Sudah....

arini dah jumaat kembali...
cepat jer masa berlalu skang ni kan..

hehhe..dah 2 hari aku x update blog..
sbnrnya bukan xder masa..
tp dah addict ngan ladang kat facebook tu..hahha

owhhh...aku arini keje haflday jer...
sbbnya ptg kang aku kene blk pd..
sepupu en tayob nikah arini..
esk hari lgsgnya..
tgklah kalau sempat amik2 gambar..
nnt aku tepek lam ni ek..hehhe

sbbnya kenduri masak gotong royong..
jadi kene blk lah tolong2 apa yg patutkan..
walaupun aku xleh nak wat keje berat2 lagi..

jadi tolong mana yg patutlah kan..
xkan nak dok tgk jer..hahah

jadinya aku akan ada di pd sampai ahad..
isnin aku akan kembali bekerja seperti biasa..

p/s: arini aku x pose...hahha
sbbnya ada mknan sedapkan masa kat majlis nikah nnt..

insyaallah minggu depan aku akan hbskan berpose..
sbbnya dah xlama lagi dah nak pose..huhuhu
oklah nak sambung wat keje..
hehhe...sambil2 bercucuk tanam..lalalla




1 BerCeLoTeH:

pizet77 said...

sama2lah kita bercucuk tanam...lalala