Wednesday, July 8, 2009

comelnya...

sejak dua menjak ni aku slalu dapat email dak2 kecil yg comel sgt...
aku jadi teruja bila tgk baby2 comel ni..hakhak..
pastu lak td g jalan2 kat blog sapa ntah..
lupa lak..
biasalah ari2 mesti nak jalan2 blog kwn2 lain...
skali nmpk gambar ni..
so cute...heheh..
geram jer rasa...heheh

ari2 mesti aku dok baca email yg ada gambar baby cute tu...
tp ni aku letak kat sini gambar baby yg jumpa
gambar ni lam blog adzrina
sorry adzrina terambil gambar baby comel ni...hehhe
jgn mara ek..hehhe


gambar kat bwh ni lak aku amik kat website www.iluvislam.com

2 BerCeLoTeH:

pizet77 said...

ada bc lam pa&ma keluaran bila ntah...anak die cute gler muka cam pan asian gitu...mak die bgtau time peknen suka tgk gmbr baby comel2 kot ade terkenan gmbr2 comel tu kot...blh la rose amalkan...hehe kot2 menjadik nnt anak cam mat saleh gitu

Ika Razak said...

hehehe.. nanti tak lame lagi kak ros and abg yob dapat la baby comel. nnat jangan kedekut anta gambar tau