Friday, May 29, 2009

Meeting...MakAN

heheh..arini kat opis aku ada dua meeting...
satu kat bilik meeting..
satu lagi lam bilik bos..hehhe

jadi bila ada meeting...pastilah ada makanan..
hahha...jadi aku xyah susah2 nak g beli breakfast arini
td en hisham dah belikan nasi lemak sbgi mkan tuk org2 meeting...
dia beli byk jadi adalah bahagian tuk aku dan lain2 staff
ni pun baru pas mkn..kekenyangan..hehhee

tu pun rasa cam ada berlebih lagi..
tp xper lam opis ni ada yg kuat mkn..
tp bukan aku ek...hah korang ni taulah entri sblm ni aku ckp aku byk mkn...
hahahha...mestilah dak2 laki lam opis ni yg byk mkn..

owhh..arini aku xbz pun..
aku nak update blog ni tp cam xder idea lak..
hahah...jadi nnt bila idea dtg aku update lagi..hehehe



2 BerCeLoTeH:

ppb_ppkp said...

idea...idea...byk makan ek..hihihi

RoSe said...

hahaha...imah..ideanya mkn jerlah..hehhe..cam xder idea lain nak letak kan..mkn ajer..hehe