Tuesday, May 26, 2009

aku MasiH di Opis...

hah utk pengetahuan korang aku masih di opis..
ada keje lagi nak kene buat..adoii
badan aku dah letih2 dah ni..
mata pun dah pedih...sakit mata nengok komputer ni..

skang ni ada 5 org jer yang tinggal lam opis...
2 org jer pompaun...aku ngan zila...dia ni nak suh letak nama dia lam blog ni..hahahha
yg laki lak ada helmy, arip ngan gemok..hehhe
suma ngah kusyuk nak siapkan tender ni...

ni aku blk ni kompem susah nak cari parking....adoiii aii
td bos banja mkn domino....tp biasalah dah ramai..
bukan dapat mkn byk2...ahha tamak lak aku ni..

en.tayob lak dah ada kat umh...
nasib baik adik ipar aku blk awal..
jadi adalah tukang masak kat umh tu...

oklah nak sambung wat keje...hahha
ni curi tulang update blog nak bgthu aku masih di opis..hehhe
oklah chow..selamat malam...

2 BerCeLoTeH:

FIESYAH said...

smpi skrg masih di opis...blk karang ati2 ek...

anema said...

Get $125 in 24hours if u sign up today! This Affiliate programs Rock. You also could earn $3000 montly. Isn't it great? Real Money come to you...

http://anema-people-search.ws/tissa.htm