Wednesday, May 27, 2009

Akhirnya....Yang Ditunggu Telah Tiba....

hah korang mesti pk kan tajuk post aku ni...
hah pada yg xtau nnt jgn lupa lak bgn kul 2.45pg..
hahahha...ada yg dah dapat agak x apa dia...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

apa lagi pasal bola lah...

pagi ni kan MU akan lawan ngan Barcelona..
nak rebut piala UEFA Champions League..
cam piala kat bwh ni..heheh




aku xderlah nak perang ngan en.tayob sbb sama2 sokong club yg sama...hehhee
apa lagi mestilah MU...
nnt jgn lupa tgk ek...
kene tdo awal mlm ni nak tgk bola punya pasal...hahahha
korang lak sokong club mana?
hah sila bagi score korang semua tuk perlawanan ni...hahahha
pastu resultnya tgu updated post esk ek...hahaha

7 BerCeLoTeH:

Mrs Zamzuri said...

kite dah follow blog awak! hehe.. salam kenal ek!

isya said...

minat bola ke?? tak leh la nak join hehe.. isya tak minat la.. ;p

kirana said...

wah minat bola sakan ekkkkk
sanggup tu berjaga hihihi

RoSe said...

Mrs Zamzuri..

thanks sbb sudi follow blog kiter...hehhe

isya..

hehhe...ala xper..xjoin pun x per...xder masalah pun..hehhe..sbb taux ramai pompuan yg minat bola kan..hehe

kirana..

hehhe..minat tu mmg minat..semalam pun lam mamai2 tgk bola..kejap tdo kejap tgk..hahah..biasalah arini nak keje..kalau nak suh bejaga dr mula sampai hbs..jwabnya arini masuk opis lambat...muahah

FIESYAH said...

kite same...syah&hubby minit MU...menag ke kalah ke x kisah diati tetap MU...wah!!!

FIESYAH said...

samelah kite...syah&hubby minit MU..kalah ke menang ke MU tetap di ati..

RoSe said...

chaiyokk fiesyah..biasalah kan adat permainan ada menang ada kalah..hehhe