Friday, May 22, 2009

Jumaat Kembali lagi...

akhirnya jumaat kembali lagi....hikhikhik...suka tau...esk dah cuti...
tapi arini aku mls rasa nak wat keje walaupun kene byk .....lalalal..
arini pagi2 lagi aku dah mkn kek....mak aii hilang diet...tp x leh blah sbb dr semalam dok terbayang2 wajah keke tu...nak kata mengidam isi pun xder...hahahha...adoiii camne nak diet ni..kalau pagi2 lagi dah melantak kek...hehehehe...

owhhh ni nak citer..td aku visit blog ibudamia...tgk dia ada post pasal nak wat signature...hahahha...aku pun tgk cam best...aku pun try lah akhirnya menjadi juga signature aku tu...tp aku wat simple jer lah...hhehehe...xnak bg nmpk crowded sgt kan...hehhe..nnt kalau sesapa nak tau camne nak wat signature tu leh lah gi kat blog ibudamia.kat sana ada tunjukkan cara2 camne nak wat signature tu...thanks tu ibudamia sbb sudi letakkan tutorial nak wat signature tu.....claps2!!hoyeahhh....krdt tu ibudamia....hehhehe...comel x aku nya signature tu...hahahhaha...cam orgnya kan...sila muntah hijau ek...hahahahha...perasan jer..

4 BerCeLoTeH:

en somak said...

ni suka tunggu ari sabtu ke suka tunggu malam jumaat.. wakakaka

isya said...

isya ingat pun nak cuba la.. hihi

RoSe said...

amboi en somak...bukan main lagi ek....tu tgu sabtu bukan tgu mlm jumaat...hahahha....hari2 biasa pun tetap mlm jumaat..muahahhaha....opsss terlucah lak...eh yer ker...

RoSe said...

hah isya...cuba jgn x cuba ok....byk cantik2 signature tu ...hehhee