Sunday, November 1, 2009

Giveaway Kak Elyn...

salam...


disebabkan kak elyn melanjutkan 'giveaway' ini ke 30/10/2009
makanya entri ini akan jadi sticky mode sampai 30/10/2009



owhh arini baca blog kak elyn ada lak dia wat "giveaway"...
pastu adiah dia pun menarik gak lah kan...
bidadari tu..aku pun lom penah cuba bende tu..
mana lah tahu rezeki aku nak dapat bidadari tu...ahaks..pasan jer lebih kan..

oklah sebelum nak merepek meraban pasal giveaway ni..
kak elyn ada letak syarat...
oklah syarat2 itu adalah...

1. kene letak header kak elyn bersama dengan link blog kak elyn...


2. kene merepek pasal blog kak elyn dan dah siap habaq kat dia no...hehehe

sebenarnya aku mengenali kak elyn ni secara tak sengaja...
bukan penah jumpa pun...cuma aku mengenalinya melalui blog dia...
aku terjumpa blog kak elyn ni sbnrnya dr blog kwn kolej aku...kak ira

mula2 aku just baca blog kak ira ni...pastu aku belek2 kwn2 blog dia yang lain...
maka terjumpalah ngan blog kak elyn ni..
jadi bila dah terbaca blog kak elyn ni..
aku jadi tertarik ngan blog kak elyn..
bermula dari situlah aku akan baca setiap hari sehinggalah ke hari ini...

aku siap hafal lagi link blog kak elyn tuk aku baca hari2...
link blog kak elyn sentiasa ada dlm otak aku...
kalau sehari aku x baca blog kak elyn..mmg aku rasa xlengkap hari tersebut..

aku suka baca blog kak elyn sbb cara penceritaan dia menarik..
ayat pun ringkas dan senang nak faham..
ayat pendek2 tp bila letak gambar lagi menarik..
nmpk meriah blog kak elyn...

dalam blog kak elyn banyak ceritakan pasal peribadi kak elyn, en faiz dan wafiq..
walaupun tidak secara meluas sekurang2nya tau jugaklah perkembangan kak elyn...
dari mula kawen sampailah dah ada wafiq skang ni....

blog kak elyn skang ni bertambah seronok tuk dibaca sbb byk cerita pasal wafiq...
suka baca keletah wafiq dari lahir sampailah kini...
ada jer cerita pasal wafiq...

pastu lak lam blog kak elyn juga ada info2 berguna yang dikongsi...
serba sedikit tahulah jugak dari xtau langsungkan.....
dan bila dah baca blog kak elyn...lama2 hati aku terbuka tuk menulis blog sendiri...

dari mula aku hanya baca blog kak elyn dan list2 kwn kak elyn...
skang ni aku sendiri dah ada blog...
salah satunya sbb dari blog kak elyn...
masa awal2 blog pun aku ada mention titik permulaan bermulanya aku menulis blog...
aku akan tetap jadi pembaca setia blog kak elyn selepas ini...insyaallah...





5 BerCeLoTeH:

RoSe said...

testing....

Elyn said...

rose time kasih joint giveaway ni..... aii tak gelak pun. malah terharu. apa2 pun keputusan kat tangan En Faiz.

RoSe said...

saja2 jer nak join...ngah xder wat apa dan xder idea nak tulis blog..hahah...kebetulan lak tgk blog kak elyn ada giveaway ni...try jerlah kan..
xkisah pun menang ke x...

Elyn said...

hiks sporting la u!! jgn u buat entry meroyan kalo tak menang plak ehhehe

RoSe said...

hahah...xder maknanya nak wat entry meroyan sebab x menang...ni pun mencuba nasib....sbb ni first time join2 contest ni..hahaha...