Tuesday, November 10, 2009

Happy Birthday Sayangku....


Hepi Besday Sayang aka En.tayob

hari ni sepuluh november besday en tayob...

To my hubby,
Selamat Hari Jadi!! Terima kasih jadi suami terbaik buat ayang. Terima kasih kerana banyak sabar dengan ayang.
Semoga Allah mudahkan urusan akhirat, usaha iman amal dan semoga Allah terima pengorbanan B hingga akhir hayat. I love u so much!!!


owhh malam td ada cerita lawak...
nak gelak dululah..hahhaha

kononnya aku nak wat suprise kat en.tayob ni hah
beli lah kek simpan lam peti...
tapi dah simpan baik punyalah...
kompem dia xkan nmpk...

tapi firasat aku salah...hahhaha
dalam kul 11 malam tu..
dia bukak peti ais..
pastu dia cam curiga jer...

yang aku lak xpasan...
aku konon nak nyorokkan kek tu..
skali termasuk lam plastik kasut..hahhaha
masa tu mmg xpasan sungguh lah...

tu yg entayob curiga sgt tu...
apasal lak plastik kasut ada lam peti ni...
dia pun bukak..maka kantoilah suprise yang aku nak wat..hahahha
masing2 dah gelak2 sakan dah masa tu..hahah

tulah cerita..suprise ku yang xmenjadi...hahahha
xperlah yang penting aku tgk muka en tayob semalam berseri2...
kitaorg pun sambut besday en taob secara sederhana saja...

almaklumlah gaji lom lagi...hahaha
xper nnt dah gaji kita celebrate lagi ek..hehhee..
sebelum tdo...en tayob ucapkan terima kasih..
walaupun suprise xmenjadi..hahahha...


4 BerCeLoTeH:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

happy bday jugak kat en tayob..
aku lom pernah buat surprise lagik buat my hubby, asyik dier jer buat :P

RoSe said...

elismie...

thanks elis sbb wish besday for my hubby...tp kadang2 cam best gak kalau wat suprise tuk hubby ni elis...nnt plan lah wat suprise..hehhe

isya said...

hepi belated birthday to ur hubby kak rose,
isya kalo nak bt suprise tuk hubby selalu tak jd, nyampah! ;p

Elyn said...

happy besday en suami!!