Friday, March 19, 2010

Giveaway 1st Birthday 'CeRiTa HiDuPkU' ~sticky Mode~

salam semua...

mesti kawan2 semua pasan kan..
sejak dua menjak ni aku rajin lak join giveaway..
sebenarnya bukan apa..
giveaway ni semua xyah nak karang2 ayat...
simple dan mudah jer..
al maklumlah aku ni dah xsempat pun nak karang entri2 lain...

jadi jalan punya jalan terjumpa giveaway ni lak lam blog delimasari..
jadi apa lagi..nak join sekaki lah jugak kan..

giveaway ni sempena menyambut ulangtahun pertama blog 'Cerita Hidupku'
maknanya tuan punya blog dah menganjak setahun dalam menulis blog...
jadi pasni aku akan belek2 lak blog yang dah setahun tu kan..
kata baru jumpa blog ini..hehhe

jom tgk syarat2 giveaway..



1) Jadi follower blog CeRiTa HiDuPkU....DONE
2) Buat satu entery kt blog korang... tajuk 'Giveaway 1st Birthday 'CeRiTa HiDuPkU'...copy banner skali ye dan link kan kt entry aku nie...(sticky kan post tu ye) DONE
3) tinggalkan link entry korang kt ruangan komen...untuk aku buat sport check ye... DONEtarikh tutup giveaway - 19 march 2010



3 BerCeLoTeH:

SuriYati said...

saya dh check...good luck!!!

Elyn said...

gud luck!!

RoSe said...

suriyati..

thanks..insyaallah

kak elyn..

thanks kak..insyaallah