Monday, March 15, 2010

Datuk Lee Chong Wei Menang All England..

salam semua..

semalam aku ngan en tayob sanggup tu tahan mata nak tgk badminton..
datuk lee chong wei menentang Kenichi tago
21-19,21-19
memang persaingan sengitlah malam tadi..hehhe

memang teruja tgk aksi datuk lee chong wei beraksi..huh
sebagai rakyat malaysia..kita mesti bangga dengan pencapaian pasukan badminton kita..
terutama dari sumbanagan datuk lee chong wei..hehhe

apa2 pun tahniah buat datuk lee chong wei dan jurulatihnya..hehehe


2 BerCeLoTeH:

Adlina Husaini said...

rose, bagusnya update pasal sukan..blog ina tak penah pun citer pasal sport2 neh..akan ku cuba juga satu hari nanti..anyway ina dpt link ni dari nuffnang =D

RoSe said...

adlina..

salam perkenalan...hehhe..sbb suka gak ngan badminton dan bola..hehe..tp sbb liga inggeris tu tiap2 minggu ada game..xkan nak update slalu..hahaha...

owhh yer ker..thanks dtg menjenguk blog yg xseberapa ni..hehehe..