Wednesday, May 5, 2010

Tomorrow is my last day..

salam semua..

hukhukhuk...esk ari last aku keje kat opis ni...
jadi arini aku bz sket nak kemas2 tempat dan nak hand over keje yang aku buat skang ni..
haih kejap sungguh masa berlalu..
dah hampir sebulan rupanya aku hantar surat resign..

sedih ada gembira pun ada..
sedih sbb aku dah lama keje kat opis ni...
dah byk pengalaman aku timba di opis ni...
gembiranya...aku dapat jaga mak mertua dan ayah mertua aku pasni..
xder besesak2 sgt dalam kl..sebab pasni dah duduk seremban..
da taraf hidup pun x tinggi sgt cam kat kl..hahha

tapi aku masih xtau camne situasi di tempat baru nnt..
ntah2 nnt xsempat aku nak update blog..hahha
oklah nak sambung kemas2 apa yg patut..

ada sapa2 nak tolong kemaskan ker??hehhe

2 BerCeLoTeH:

belogpizet said...

semoga selamat semuanya di tempat baru nanti....

RoSe said...

pizet,

insyaallah...tima kasih pizet doakan saya..hehhe