Tuesday, April 13, 2010

Hari Merapu Opisku

salam semua...

aktifkan diriku dengan menulis blog..hahaha
adehh..cam iklan hotlink lak kan...
cam glemer sgt..sampai ada iklan2 khas lak..

ok2..ni baru ada masa nak citer pasal hari merapu opisku..hahah
sebenarnya plan nak g main bowling kat kl 3/4/2010 ari sabtu..
tapi atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan...
kekurangan peserta..maka terpaksalah buat ari ahad..

tapi event ni x buat kat kl..
kene buat kat semban..
sbbnya ada staff dr semban xleh lak nak turun kl..
asalnya event ni dia yg plan..
jadi cam x best lak kan..dia x join..
jadi kami semua telah sepakat turun semban...

tapi aktiviti bukan setakat bowling saja..
ada juga bbq di rumah kawan tu kat semban..hahhaha
menambahkan aktivitilah kan...


kitaorang sampai semban lam kul 9 lbh..
aku ngan en tayob gerak dari umah mak mertua..hehe
yang lain2 dari kl..

kitaorg berkumpul lam kul 10
mula2 ingat nak main kat seremban parade..
masa call ckp leh walk in..
skali sampai ada tournament lah pulak..
jadi gerak lah ke JJ semban.

sampai sana pun ada jugak..
jadi kene tgu giliran lah pulak..
sementara nak tgu giliran..
dorang2 ni g main game lah..
g karoke kotak kecik lah..hehhe
mengisi masa lapang yg ada...

jadinya lam kul 12.30 barulah tiba giliran kami...
jadi ni lah antara muka2 yang main..
ni pun ada yang xder sbb g amik kasut kat kaunter..hikhik


xramai pun..ada lah lam 10 orang..
ni plan suka2 jer..
pas dah main2 bowling..
g umh sorang staf ni kat semban..tuk bbq lak..

hah bawah ni lak..yg laki2 ngah sibuk nak nyalakan api tuk jadikan bara..ehhe
macam2 peel ada masa ni...kelakar..best


jadi skang ni masanya tuk membakar ayam2 tuk santapan..hehhe
kusyuk jer masing2 membakar sbb dah kelaparan..hahaha
apa lah yg en tayob mkn tu..sempat lagi tu..
tu mmg dah tahap lapo sangat lah tu..ahha
sian .........

hah yg bwh ni lak..
sesi selepas mkn...tgu nak bg hadiah lak..hehhe
walaupun acara suka2 dan berseronok...
tetap ada adiah tau..
walaupun adiah tu kecil...tapi bermakna gak..hehe

tgk masing2 dah bersandar kekenyangan..lalala


ni masa aku amik adiah...
comelkan adiah tu..hehe
aku dapat no 5 dari 9org...oklah kan dari xder langsung..

en tayob lak dapat no 3..siap ada patung bear lagi..hikhik

Add Image
ni lak akhir sekali..gambar kenang-kenangan...
semua gembira dapat adiah dan juga mkn..lallaa
jadi pasni leh buat lagi...hehhe..

berakhirlah cerita hari merapu di opisku..lalala
ni yg seminggu tertanggu nak citer sbb penyakit M melanda diriku,..hikhik..
jangan marah ekkk...



4 BerCeLoTeH:

Elyn said...

seronok sekali sekala camni!!

batmanmalaya said...

kak elyn..

mmg best pun kalau buat sekali sekala...leh hilang tekanan kat tempat kerja kan..hehhe

RoSe said...

adehh..terpakai id gmail hubby lak..hahhaa..pagi2 lagi dah cam x betul lak..

Ika Razak said...

bestnye.... hehehehehhe... kem salam kat kak nurul.. dah lame tak dengar kabar..