Friday, June 11, 2010

Karate Kids 2010 Awesome...

salam semua...

wahhh...lamakan aku menghilangkan diri...
sorry lah keje byk..pastu lak bila free masa tu lah bende lain nak buat..tapi masih sempat lagi jenguk2 blog2 kawan2...
jgn risau...cuma xder meninggalkan jejak jer lah..hehehe
owhh..semalam en tayob kepingin sangat nak tgk karate kids 2010..
semalam kan tayangan pertama cerita tu...
kitaorg booking kul 6.45 ptg...tapi disebabkan sampai lambat kat panggung semban semalam..
jadinya yg booking dah cancel...ala dah sedih dah...
skali brader tu ckp beli manual jer..
nasib baik tmpt yg kami booking baru cancel..
jadi dapat blk kusi yg kami booking...wah happy sakan masa tu..
tu pun bernasib baik... kalau x kene tgk siaran selepas 6.45 ptg lah..
kene tgu lama lagi sbb siaran berikutnya pukul 11.30 malam..
arini lak nak keje..huhu
tapi alhamdullilah dapat tgk gak kul 6.45

semalam mmg ramai lah org...kebanyakkan bw anak2 tgk movie..
yerlah skang ni kan tgh musim sekolah...
ibu bapa pun amik kesempatan bawa anak2...hehhe
citer dia mmg best sangat....kelakar gak citer ni...mmg x kering gusi dok dalam panggung semalam..



tapi semalam ada part yang kurenglah..
ada sorang akak ni dok belakang kitaorg...
leh lak menjerit2 cam dalam stadium....
masalahnya bukan perlahan...kuat lak tu dok bersorak2...
hai macam2 ragam org tgk wayang ni kan..hahhaa
masa tu dah kurang sket feeling masa tgk tu..
tapi buat xtau jerlah sbb citer pun mmg best...

oklah malas nak citer panjang..
nnt xbest lakkorang2 nak tgkkan
tapi mmg wajib korang g tgk...
pada yang ada anak bawaklah skali ...best
jangan lepaskan peluan yg ada...

oklah kat bawah ni ada sinopsis dan trailer citer karate kids...

Dre Parker (Jaden Smith) is the most popular kids in Detroit until he and his mother (Taraji P. Henson) moves to a more promising career. In their new home in Beijing, Parker liked the student named in May Ying. They have trouble making friends because of cultural differences and Ying’s father did not like their relationship. The situation is further complicated when the well-known gang leader, Cheng, targeting him with threats that continue to haunt and there is no other place to seek refuge.until he met Mr. Han (Jackie Chan). Mr. Han made a deal with the gang leaders that if they let Dre practicing kung-fu, Dre will face them in kung-fu tournament. Secret of his kung-fu expert, Mr. Dre Han teaches ancient techniques, but effective which makes Dre is ready to face father Cheng Ying and groups in the martial arts tournament.



2 BerCeLoTeH:

Adlina Husaini said...

bestnya leh berdua gi tengok wayang..
lama sgt ina tak p
sebab sian lak kat aisy nak tinggalkan dia..

anyway enjoy ek citer tu? insya allah kalau ada masa terluang ina p tgk erm..mebe this friday since its daddy's aisy bzday wink wink

RoSe said...

ina,

hehhe..sementara masih bedua ni lah nak enjoy ke mana2...nnt dah ada baby terhad lak kan..hehhe

hah dah sedang elok cadangan tu...kira belanja tuk besday skali lah kan..hehhe...tgk jgn x tgk...best tul citer tu..hehhe